Traningen

BHV Herhaling training

Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig. Voor beëindiging van het jaar dient een BHV-herhaling training worden behaald. Tijdens de BHV-herhaling training worden levensreddende handelingen sowieso herhaald en de competentie beproefd. Daarnaast zal in de BHV-herhaling training dieper en verder worden ingegaan op ook andere ziektebeelden. Ook aan kinder reanimatie en baby reanimatie zal aandacht worden geschonken en beoefend. Ook vooraf aan de BHV-herhaling training dienen cursisten E-learning hebben doorlopen en de toets behaald.

BHV-herhaling training geschied in samenwerking & onder supervisie van AUKES-training & advies. Deelnemers welke de toets E-learning hebben gehaald & alle competenties met goed gevolg hebben doorlopen krijgen na de training het BHV-certificaat. Dit erkende BHV-certificaat is 1 jaar geldig


Hoofdlijnen inhoud van de BHV-herhaling training:
⦁ E-learning.
⦁ EHBO; ziektebeelden, verbanden aanleggen, enz. (Meer diepgang).
⦁ EHBO; reanimatie (inclusief kinder-/en baby reanimatie), gebruik AED, enz.
⦁ Brand procedures, deur procedures, evacuatie, enz.
⦁ BHV-herhaling training duurt ongeveer 4 uur (dagdeel) en is interactief. Hierbij is inbegrepen gebruik van verbandmiddelen, reanimatiepoppen, enz. De training wordt op locatie gegeven aan een groep van maximaal 10 cursisten per training.
⦁ Vooraf aan de BHV-herhaling training dienen cursisten (thuis) E-learning hebben doorlopen en de E-learning toets te hebben behaald. Zonder E-learning kan niet worden deelgenomen aan de BHV-herhaling training.

Bekijk Trainingen Contact